как работи Cookit

Cookit ти прави живота по-лесен, а храненето по-вкусно.

По-вкусно е, защото готвиш ти, а по-лесно, защото ние ти доставяме всички необходими продукти за рецептата, която избереш. Ето как се случва всичко.

Лесно и вкусно

Избери си рецепта от разнообразни и вкусни опции, съобразени със сезона и подходящи за всеки вкус. Винаги ще откриеш лесни и бързи решения и такива за по-специални поводи.

Важно – показаната цена е за 1 порция от рецептата, а минималното количество за поръчка е 2 или кратни на две. Изключения правят само семейните рецепти, от които минималното количество за поръчка е 4 и кратно на четири. Ако поръчаш 2 рецепти ползваш 5% отстъпка. За 3 или повече рецепти получаваш 10% отстъпка.

Направи си график за получаване на твоите кутии с рецепти.

edf

Планирай какво да сготвиш за седмица и напред. Ако предплатиш ще се възползваш от отстъпката. Ние ще ти доставим избраните от теб рецепти, всяка в избрания от теб ден и час. Нужно е просто в полето „Бележки към доставката“ да опишеш, коя рецепта в кой ден и в кой от трите часови интервала искаш да я получиш. Не се притеснявай да поръчаш за офиса, нашата кутия може спокойно да остане извън хладинлик цял ден, тъй като използваме охладители и термо пликове за нужните продукти.

Поръчваш днес и получаваш кутията с продуктите си днес.

Доставката за София е безплатна и се изпълнява всеки ден от понеделник до петък в следните часови интервали:

  • 10.00 – 11.30 ч.
  • 15.00 – 16.30 ч.
  • 18.30 – 20.00 ч.

Може да поръчаш за даден часови интервал, не по-късно от 1 час преди началото му(Пример: за 18.30-20.00 ч, може да поръчаш най-късно в 17.29 ч на същия ден).

Поръчки за страната може да се получават от вторник до събота, с изключение на официалните празници и деня след тях. Доставката е за сметка на клиента според тарифите на Еконт.

Почивни дни: събота и неделя.

Това е, сега остава само да сготвиш вкусно.

0

Въведете текст и натиснете Enter за търсене