Нашата мисия

Нашата мисия

Живеем и работим в София, най-динамичният град в България. Ритъмът тук оформя, до голяма степен, начина ни на съществуване. Парадоксът идва оттам, че се стремим към по-висок стандарт, мечтаната работа, физическо и духовно здраве, и разбира се забавление, а често се чувстваме така, сякаш нещо не ни достига. Ние вярваме, че истинската и качествена храна е ключът към щастлив живот. Ето защо, решихме да изпробваме на българския пазар, услугата позната в много развити страни като meal kit delivery, тоест: доставка на кутия с точно оразмерени продукти по рецепта. Нарекохме я Cookit.bg.

Да се върнем отново в София, за да открием заедно ползите от услугата. „Нямам време“ е може би, най-общото между всички граждани на столицата. В такива дни лесно пропускаме да се нахраним, или го правим с компромис към разнообразието и качеството на ястието. Колко от нас, можем да се похвалим, че вкъщи ни чакат топли, домашно приготвени обяд или вечеря? Cookit.bg ни гарантира пълноценно хранене поради ред причини: мотивира ни да си сготвим, лесно и удобно, без да губим време за пазар, без да харчим за продукти със съмнителен произход и количество, което или ще е по-малко, или ще е в повече. Съвременният човек се храни разнообразно. Днес ще хапнем в ресторант, утре нещо бързо на крак, в другиден ще отидем на гости, а в петък нещо готово за вкъщи. За това формулата: да напазаруваме за седмицата, вече не работи. А и нека бъдем честни: Колко вкусно е вече сготвеното ястие, пъхнато топло в пластмасови кутии, доставено до нас след 40 минути? Cookit.bg предлага авторски рецепти, бързи и лесни за изпълнение, които поръчваш и готвиш вкъщи, като използваш разписаните стъпки, или видео и точно оразмерените хранителни съставки.

Благодарение на нашите партньори: Harmonica organic foods, Балев Био Маркет, Farmhoping, Зелена ферма, Smart organic, Asis food, Chilli Hills, Господин месар – ние готвим с чисти и вкусни продукти. Точно оразмерени, за две или повече порции, гарантира, че част от хранителните съставки няма да останат в хладилника, докато се скапят и отидат на боклука. Това е важно за всички нас. Както знаем за производството и опаковането на каквито и да е продукти се изразходват огромно количество природни, материални и човешки ресурси, които изтощават и замърсяват нашата планета. Така че, нека не изхвърляме храна! Не на последно място, ние вярваме, че споделената трапеза е щастие. За това избери домашната храна! Сготви я ти, със семейството, или с приятели. Така е по-добре, нали?

Ето как се случва всичко

0

Въведете текст и натиснете Enter за търсене