Какво е CookIt.bg?

COOKIT.BG е компания за доставка на кутии с продукти за готвене по рецепта. Когато поръчаш от нас, получаваш точно оразмерени, качествени продукти, заедно с лесни стъпки и професионални тънкости за приготвянето на избраната от теб рецепта. С COOKIT си спестяваш ходенето на пазар и слагаш край на разхищението на храна.

COOKIT прави живота ти по-вкусен, а готвенето по-лесно

Как да поръчам?

Отиди на Кутии с рецепти, харесай си една или няколко рецепти и натисни Виж рецептата.  Важно – показаната цена е за 1 кутия, която съдържа 2 порции. Изключения правят само семейните кутии с рецепти, които съдържат 4 порции.

Ако ти липсва някакво кухненско пособие или искаш подходяща напитка към ястието си, мини през меню Бакалия.

Когато искаш да приключиш поръчката, отиди в Моята количка – горе в десния ъгъл и натисни Прегледай поръчката. Виж дали всичко е наред, прочети и отметни тикчето на Общите условия и накрая натисни Приключване на поръчката.

Ако все още нямаш регистрация, ще трябва да въведеш данни за теб, а след това да уточниш начин на плащане, адреса за доставка, датата и часовия интервал.

Какви са продуктите?

Работим с внимателно подбрани производители и доставчици. Предлагаме рецепти с предимно сезонни и локални продукти, които оразмеряваме така, че да се избегне всякакво разхищение на храна. Пробвай и ще се убедиш.

Избираш, носим, готвиш

Ще се справя ли с готвенето?

Освен че са наистина вкусни и разнообразни, рецептите ни са разработени така от нашите професионални готвачи, че да ги приготвиш бързо и безпроблемно, благодарение на детайлно описани стъпки. Също така, към всяка рецепта има видео, което допълнително ще ти помогне в процеса на готвенето.

Как да съхранявам кутията?

При пристигане на кутията ти вкъщи, ако няма да готвиш веднага, трябва да я прибереш в хладилник. Препоръчително е продуктите в кутията да се сготвят до 48 часа след доставката, при правилно съхранение.

При доставяне на твоята кутия в офиса, може спокойно да остане извън хладинлик цял ден, тъй като използваме охладители и термо пликове за нужните продукти.

Колко време предварително трябва да поръчам?

Поръчай днес – получи утре.

Какво означава това?

Поръчай днес до 17:00 часа, за да го получиш утре. Получаването става в часовия диапазон:

14:00 – 17:00 ч.

Пример: Поръчай в Понеделник до 17:00 – получи във Вторник в избрания интервал.

Доставката за София е 3.90 лв., а за поръчки над 35 лв. е безплатна. Изпълнява всеки ден от понеделник до петък в следния часови интервал:

  • 14:00 – 17:00 ч.

Поръчки за страната се изпращат един ден след приемането на поръчката и се получават на деня след него. Поръчки за страната може да се получават от вторник до събота, като минималната поръчка е две кутии. Доставката е за сметка на клиента според тарифите на Еконт или Спийди.

Какво означава това?
Пример: Поръчай в Понеделник до 17:00 – получи в Сряда от офис на Еконт или Спийди.

Почивни дни: събота и неделя.

С Cookit е винаги по-лесно, когато знаеш всичко.

Имам ли нужда от допълнителни продукти вкъщи?

Не, ние изпращаме всички необходими продукти за рецептата. Единствено ще ти трябва тиган, дъска, нож за рязане и други стандартни уреди и пособия за готвенето. На всяка рецепта пише какво оборудване ти е необходимо. А ако нямаш нещо, можеш да си го купиш от меню Бакалия в сайта.

Каква е цената на кутията?

Основният принцип на COOK IT е, че колкото повече поръчваш, толкова по-малко плащаш. Посочената цена на сайта е за кутия. Ако поръчаш 2 кутии ползваш 5% отстъпка. За 3 или повече кутии получаваш 10% отстъпка.

Как става плащането?

Както ти е удобно – при доставка в брой, с карта през мобилен ПОС терминал* или с банков превод**.

*опцията е валидна само за гр. София.

**Стар Медия ЕООД
Райфайзен Банк
IBAN: BG17RZBB91551093977406

0

Въведи текст и натисни Enter за търсене