Какво е CookIt.bg?

COOKIT.BG е компания за доставка на кутии с продукти за готвене по рецепта. Когато поръчаш от нас, получаваш точно оразмерени, качествени продукти, заедно с лесни стъпки и професионални тънкости за приготвянето на избраната от теб рецепта. С COOKIT си спестяваш ходенето на пазар и слагаш край на разхищението на храна.

COOKIT прави живота ти по-вкусен, а готвенето по-лесно

Как да поръчам?

Отиди на Кутии с рецепти, харесай си една или няколко рецепти и натисни Виж рецептата.  Важно – показаната цена е за 1 кутия, която съдържа 2 порции. Изключения правят само семейните кутии с рецепти, които съдържат 4 порции.

Ако ти липсва някакво кухненско пособие или искаш подходяща напитка към ястието си, мини през меню Бакалия.

Когато искаш да приключиш поръчката, отиди в Моята количка – горе в десния ъгъл и натисни Прегледай поръчката. Виж дали всичко е наред, прочети и отметни тикчето на Общите условия и накрая натисни Приключване на поръчката.

Ако все още нямаш регистрация, ще трябва да въведеш данни за теб, а след това да уточниш начин на плащане, адреса за доставка, датата и часовия интервал.

Какви са продуктите?

Работим с внимателно подбрани производители и доставчици. Предлагаме рецепти с предимно сезонни и локални продукти, които оразмеряваме така, че да се избегне всякакво разхищение на храна. Пробвай и ще се убедиш.

Избираш, носим, готвиш

Ще се справя ли с готвенето?

Освен че са наистина вкусни и разнообразни, рецептите ни са разработени така от нашите професионални готвачи, че да ги приготвиш бързо и безпроблемно, благодарение на детайлно описани стъпки. Също така, към всяка рецепта има видео, което допълнително ще ти помогне в процеса на готвенето.

Как да съхранявам кутията?

При пристигане на кутията ти вкъщи, ако няма да готвиш веднага, трябва да я прибереш в хладилник. Препоръчително е продуктите в кутията да се сготвят до 48 часа след доставката, при правилно съхранение.

При доставяне на твоята кутия в офиса, може спокойно да остане извън хладинлик цял ден, тъй като използваме охладители и термо пликове за нужните продукти.

Колко време предварително трябва да поръчам?

Поръчваш днес и получаваш кутията с продуктите си днес – в удобно за теб време, на избран адрес и доставка за наша сметка.

Доставката за София е безплатна и се изпълнява всеки ден от понеделник до петък в следните часови интервали:

  • 10.00 – 11.30 ч.
  • 15.00 – 16.30 ч.
  • 18.30 – 20.00 ч.

Може да поръчаш за даден часови интервал, не по-късно от 1 час преди началото му(Пример: за 18.30-20.00 ч, може да поръчаш най-късно в 17.29 ч на същия ден).

Поръчки за страната може да се получават от вторник до събота, с изключение на официалните празници и деня след тях. Доставката е за сметка на клиента според тарифите на Еконт.

Почивни дни: събота и неделя.

С Cookit е винаги по-лесно, когато знаеш всичко.

Имам ли нужда от допълнителни продукти вкъщи?

Не, ние изпращаме всички необходими продукти за рецептата. Единствено ще ти трябва тиган, дъска, нож за рязане и други стандартни уреди и пособия за готвенето. На всяка рецепта пише какво оборудване ти е необходимо. А ако нямаш нещо, можеш да си го купиш от меню Бакалия в сайта.

Каква е цената на кутията?

Основният принцип на COOK IT е, че колкото повече поръчваш, толкова по-малко плащаш. Посочената цена на сайта е за кутия. Ако поръчаш 2 кутии ползваш 5% отстъпка. За 3 или повече кутии получаваш 10% отстъпка.

Планирай какво да сготвиш за седмица и напред. Ако предплатиш ще се възползваш от отстъпката. Ние ще ти доставим избраните от теб рецепти, всяка в избрания от теб ден и час. Нужно е просто в полето “Бележки към рецептата” да опишеш, коя рецепта в кой ден и в кой от трите часови интервала(10-11.30, 15-16.30, 18.30-20ч) искаш да я получиш.

Как става плащането?

Както ти е удобно – при доставка в брой или с карта през мобилен ПОС терминал*.

*опцията е валидна само за гр. София.

0

Въведи текст и натисни Enter за търсене

you're currently offline