Beef bon fillet with smoked aromas, sauteed spicy peas and fluffy mashed potatoes
36.00лв.
Price per box
We present you a minimalist recipe that not only looks perfect and appetizing, but is easy and quick to prepare. For the special taste of the beef bon fillet we bet on the well-developed spice of Picantina – Grillhouse for red meat with a fine smoky aroma. To the bon fillet we added gently sauteed spicy peas and fluffy mashed potatoes. Prove your qualities in the kitchen with this super delicious recipe!
- The box contains: 2 portions | 350 – 400 grams per portion
- Cooking time – active cooking: 20 minutes | total: 45 minutes
- Cooking difficulty – Easy
- Allergens – milk
- You will need – knife, cutting board, pot, pan, tray, strainer, stirrer, bowls
Nutritional value per portion – 925 kCal
proteins 61 g, fat 58 g, carbohydrate 29 g
Анонимен (verified owner) –
Рецептата е бърза, въпреки че предпочитам well done сготвено месо, което иска малко повече от 8-10 минути готвене във фурната.
Картофеното пюре с лук и сметана, вместо с прясно мляко както го правя обикновено има интересен и приятен вкус. Ще го имам предвид занапред.
Самото месо стана много крехко и вкусно, а сотираният грах придаде пикантен завършек.
Uploaded image(s):
Анонимен (verified owner) –
Невероятно качествено месо! Не си струва особено да се мъчите със сложното картофено пюре – просто сварени картофите са идеални 🙂
Мария З. (verified owner) –
Приготвянето беше извънредно лесно, а резултатът – повече от вкусен. Идеално е за споделяне с гости!
Ана Тошкова (verified owner) –
Моят приятел принципно е много критичен към телешкото, което хапва. Успяхме да го сготвим както той искаше и много му хареса. Пюрето не е с класически вкус, но на нас ни хареса.