Spring rolls with shrimp and peanut cream
24.50лв.
price per box
We move to Vietnam with these healthy spring rolls with shrimp and peanut cream. An interesting, different and definitely quick recipe that brings pleasure to the palate. A great dish for lunch or dinner, which can be the theme of a Vietnamese or Thai evening at home!
- The box contains: 2 portions | 350 – 370 grams per portion
- Cooking time – active cooking: 20 minutes | total: 25 minutes
- Cooking difficulty – Easy
- Allergens – crustaceans, nuts, soy, sesame
- You will need – knife, cutting board, peeler, pan, pot, strainer, stirrer, tray, lotted spoon, bowls
Nutritional value per portion – 357 kCal
proteins 5 g, fat 2 g, carbohydrate 35 g
Виктория Маркова (verified owner) –
Оризовите кори бяха много лепкави. Фидето беше безвкусно, просто сварено е подсолена вода.
Албена Атанасова (verified owner) –
Вкусничко ще си похапна. Благодаря ви. Както винаги всичко е на супер ниво
Uploaded image(s):
Svetlin (verified owner) –
Оризовите кори са като дъвка на фона на останалото и не се вписват. Тази консистенция не ми допадна. Скаридите са толкова малко, че изобщо не се усещат.
Яна (verified owner) –
Мая Атанасова (verified owner) –
Свежи и вкусни!
Марина (verified owner) –
Рецептата отново беше чудесно обяснена и написана. Резултатът беше страхотен! Много вкусни рулца! Благодарим ви.