Description
What contains the recipe stacks of pork tenderloin with scamorza, puree of root vegetables and sauteed forest mushrooms
Pork tenderloin
scamorza
forest mushrooms
celery
parsnip
potato
carrot
butter
bacon
dijon mustard
shallots
cooking cream
thyme
parsley
dill
garlic
olive oil
salt
Анонимен (verified owner) –
Позволих си, за да не е изцяло пържено, да запечатам филетата на тиган след което ги пекох на фурна за 20 минути. Станаха сочни и вкусни.
Изключително ми допадна пюрето от кореноплодните. Въпреки съставките си и особено, голямото количество целина, вкусът беше много балансиран, с деликатен, а не натрапчив аромат.
Гъбите, сготвени по този начин, стандартно са с прекрасен вкус.
Чудесна рецепта!
Uploaded image(s):
Евелина Николова –
Лазарина (verified owner) –
Отново страхотна рецепта и невероятно вкусно ястие!
Единствената ми забележка е, че канапът, който е в кутията, не беше достатъчен за цялото месо. Продуктите бяха свежи, а доставчикът изключително внимателен.
Теодор Халваджиев (verified owner) –
Стана много вкусно, но отне значително повече време за да се сготви месото спрямо написаното в инструкциите. Въженцето за връзване на месото беше твърде късо, не оставя място за грешка.
Uploaded image(s):
Жанета Тодорова (verified owner) –