Out of Stock
Мариновани свински медальони в червено вино, лайм и сотирани зеленчуци с мащерка и розмарин
29.00лв.
Изчерпан
Цена за кутия
Месецът е почти ноември и с настъпването на по-ниските температури, идва ред и на по-киселите храни, които да ни стоплят отвътре. Това ще направят и тези прекрасни, мариновани свински медальони в червено вино, лайм, канела и билки. Към тях добавихме сотирани зеленчуци с мащерка и розмарин.
Лесна рецепта за вкусна и много апетитна вечеря.
- Кутията съдържа: 2 порции | 370 – 400 грама за порция
- Време – активно готвене: 30 минути | общо: 50 минути
- Трудност – Лесна
- Алергени – млечни, целина
- Ще ти трябват – нож, дъска за рязане, тиган, тавички, купи, стъргало, бъркалка
Енергийна хранителна стойност за порция – 945 kCal
белтъчини 28 гр, мазнини 20 гр, въглехидрати 96 гр
Тони С. –
Превъзходно ястие. Трябва ни повече опит за бонфилето.
Uploaded image(s):
Диана (потвърден клиент) –
Десислава И. (потвърден клиент) –
Както винаги, получи се фантастично и безумно вкусно!
Uploaded image(s):