Out of Stock
Печено свинско с домашен сос и зеленчуци с пресни билки
39.00лв.
Изчерпан
Цена за кутия
Зимата настъпва, а месото става още по-предпочитано през студените дни, за това ти представяме нашата семейна рецепта. Крехко свинско печено месо с ароматни провансалски подправки и кореноплодни зеленчуци – моркови, пащърнак и картофки на фурна. За месото приготвихме специален домашен сос с любими аромати. Наслади се на студените дни и семейните празници с нашата вкусна и лесна рецепта за печено свинско каре.
- Кутията съдържа: 4 порции | 400 – 450 грама за порция
- Време – активно готвене: 40 минути | общо: 100 минути
- Трудност – Умерена
- Алергени – глутен
- Ще ти трябват – нож, дъска за рязане, тенджера, две тави, купа, гевгир, цедка, бъркалка, преса за картофи
Енергийна хранителна стойност за порция – 1469 kCal
белтъчини 107 гр, мазнини 78 гр, въглехидрати 80 гр
Лили Първанова (потвърден клиент) –
Рецептата в кутията е написана неясно по отношение на подялбата на зеленчуци. Клипчето е елементарни, ав кутията е разписано по сложен начин.
Любомир (потвърден клиент) –
Получи се много добре.